Nejnovější recenze ze sekce Dětské hudební hračky a nástroje
- Housličky na pohled vypadají pěkně - vzhledem k ceně. Ale pokud očekáváte, že si zahrajete, tak to určitě ne. Struny sotva vydají nějaký zvuk. Je to jenom hračka nebo dekorace (třeba na fotografie).
špatný zvuk
dítě to neufouká
- Vyhovuje
prcek si s tím velmi rád hraje a vyhraje
Detem se to moc libi, dela to ozvěna. Je s tim spousty zábavy za par korun.
- Krásné provedení a vše hraj jak ma
Dobry
vnučka stále vyhrává a už vyloudí i nějaký trylek, jen mě občas bolí hlava
Pro dvouleté dítě ma mnoho hlasu a funkci. Doporučuji.
- Dceri se libi.
- Mikrofon nefunguje jako mikrofon,dcera by ho musela mit snad v puse,aby byl jeji hlas slyset z reproduktoru.
- Neustale odpadava drzak na smartphone (btw.muj mobil se do drzaku ani nevleze) :-(
Za me obrovske zklamani,za ty penize jsem cekala,ze mikrofon bude opravdu fungovat.Tady je ale zrejme jen pro ten pocit,"jakoze mikrofon"...:-( Chtela jsem okamzite vracet,ale dceri se libi pisnicky ktere hraje,tak asi budu muset se skripenim zubu nechat :-/
- Hezký barvy,dobrá kvalita,spoustu hudby, vnuček byl tak scastny, jako z žádnou hračkou,a má hraček hodně.
- :)
Zatím se učíme :)
Na stránkách nebylo uvedeno, že dětské bicí jsou z kartónu a místo bubínků je lehký plast. Nekvalitní produkt určený k bubnování pro děti ve věku 5 let. Dali jsme tyto bicí synovi ke 4. narozeninám a po chvilce hraní byl plast proražen a na talíři hned po prvním úderu paličkou známky protlačení. Stolička neodpovídá věku 4 roku natož 5 let. Podala jsem oznámení o reklamaci 1.12.2020 a byla vyřízena až 6.1.2021 a to negativně. Za produkt v ceně 929,- očekávám více. Nemám ani produkt navíc jsem vyhodila dalších 200,- za poslání na reklamaci. Hořká zkušenost s ministerstvem hraček...
Bohužel nehrají jak mají, půl kláves nefuguje jak má. Vracíme zpět
- Krásné barevné provedení
- dřevěná hračka
- Vysoká cena a nízká kvalita co do hudebnosti nástrojů. Xylofon není vyladěný, nedá se na něj nic hrát. Na flétnu se zahrají 3 tóny.
Tamburína splnila očekávání, vypadá kvalitně.
- cvičení postřehu
- vybral jsem ho pro zábavu a to splnil
je to hračka, nelze očekávat veliké herní výkony.
Vnouček nadšen, jeho rodiče už méně :)